Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4

Premium-kitkarengas paketti- ja matkailuautoihin

Vakaa ajotuntuma ja miellyttävän hiljainen

Uusi Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 pohjoismainen kitkarengas tuo luotettavuutta, hiljaisuutta ja kevyttä rullausta hetkiin, kun lumimyräkkä tai märän tienpinnan liukastava pakkanen yllättää. Pakettiautoilijan mielenrauhan ytimessä on uusi MultiTouch -pintamalli, joka mahdollistaa ensiluokkaisen talvipidon sekä tarkemman ja mukavamman ajotuntuman.

Kuvaus
LUOTETTAVA AJOTUNTUMA

Pohjoisen talvessa liikkuvat matkailu- ja pakettiautoilijat kaipaavat kitkarenkailtaan turvaa ja ajamisen helppoutta, mutta myös hiljaisuutta, polttoainetehokuutta ja kestävyyttä. Hakkapeliitta CR4 sopeutuu pohjoisen talven äkillisiin muutoksiin. Isot särmikkäät kuviopalat ovat tiheästi lamelloitu, minkä kuljettaja havaitsee entisestään parantuneina pito-ominaisuuksina niin kiihdytyksessä jäisellä ajouralla kuin vauhdikkaassa kaarreajossa lumen tuprutessa.


ENEMMÄN AJOMUKAVUUTTA JA MIELENRAUHAA

Vahvarakenteisen Hakkapeliitta CR4:n isot kuviopalat sekä tukeva ja voimakkaasti lamelloitu pintakuvio yhdessä mataliin lämpötiloihin kehitetyn joustavan kumiseoksen kanssa vaimentavat heikkokuntoisten teiden urien ja kuoppien heilahdukset ja tärähdykset. Ajoääni on hiljainen ja miellyttävä erilaisilla alustoilla.


KESTÄVYYTTÄ AMMATTIKÄYTTÖÖN JA MATKALIJOILLE

Pakettiautot ja matkailuautot vaativat paljon renkailta. Ajoneuvot ovat painavia, ja niitä ajetaan tavallisesti täyteen kuormattuina huonokuntoisilla tienpinnoilla ja kuoppaisilla sorateillä. Tasapainoinen käsittely ja huippuluokan kestävyys helpottavat ahkerien ammattilaisten ja matkailijoiden elämää. Uuden renkaamme kestävyyden maksimoivat rungon tukeva rakenne, vahva, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumiseos sekä Nokian Renkaiden ainutlaatuinen Aramid Sidewall -teknologia, joka suojaa iskuilta ja viilloilta.

EU-rengasmerkinnät
Polttoainetehokkuus: C, D
Märkäpito: C
Vierintämelu (dB): 73
Meluarvo: B
Tuotetunnus (SKU): hakkapeliittacr4 Osastot: , ,

Ota yhteyttä tuotteesta