renkaanvaihto

Renkaanvaihto

Palveleva perheyritys vuodesta 1987

EtusivuPalvelutRenkaanvaihto

Renkaiden vaihto Maskussa

Hoida renkaiden vaihto helposti hyvien kulkuyhteyksien varrella Maskussa, nopealla ja ammattitaitoisella palvelulla. Hinta sisältää vanteilla olevien renkaiden kuntotarkastuksen, autoon alle asennuksen, ilmanpaineiden tarkastuksen, alumiinivanteiden kiristyksen momenttipuikolla sekä jälkikiristyksen noin 100 km ajon jälkeen. Voit odotella työn valmistumista kahvikupposen kera mukavassa myymälässä tai ulkosalla isolla pihalla. Yksityinen perheyritys Maskussa vuodesta 1987.

Henkilöauto max. 16″ 30 €
Henkilöauto 17″-> 35 €
SUV-auto40 €
Pakettiauto40 €
Maastoauto45 €
Asuntoauto50 €

Lisäpalvelut renkaiden vaihdon yhteydessä (veloitetaan erikseen)

Uudet rengaspussit4 € / sarja
Renkaiden konepesu20 € / sarja
Tasapainotusalk. +30 € / sarja
TPMS valon nollaus alle vaihdon yhteydessäalk. 5 €

Katso muut rengaspalvelut työhinnastosta tästä

Alumiinivanteiden jälkikiristys

Renkaiden jälkikiristys on hyvä muistaa noin 100 ajetun kilometrin jälkeen. Jälkikiristys kuuluu renkaiden vaihdon hintaan.

TPMS-rengaspainevalo syttyi renkaiden vaihdon jälkeen?

Asiakkaan on hyvä tietää, että mikäli autossa on rengaspainejärjestelmä, saattaa TPMS-rengaspainevalo syttyä heti vaihdon jälkeen tai muutaman kilometrin ajon jälkeen. Useat autoista tunnistavat rengaspaineanturit itsenäisesti ja auto nollaa valon 5-30 minuutin ajon jälkeen.

Kuitenkin osa autoista, joissa on aktiivinen TPMS-rengaspainejärjestelmä tarvitsee renkaiden vaihdon jälkeen valo sammuttaa manuaalisesti ajotietokoneeesta tai käyttämällä OBD-laittetta.

Otathan huomioon, että useat passiivista TPMS-järjestelmää käyttävät autot vaativat myös järjestelmän nollauksen renkaiden vaihdon jälkeen. Tämä tapahtuu manuaalisesti ajotietokoneen kautta ja nopeiten löydät tähän ohjeet auton ohjekirjasta.

Renkaiden vaihtoon tulossa, mutta tarvitset uudet renkaat?

Mikäli tarvitset uudet renkaat, voit tutustua valikoimaan etukäteen täältä. Jos valikoimasta ei löydy sopivia renkaita ole yhteydessä myyntiin puh. (02) 4320211 tai niklas.maki@rengasmaki.fi