Palvelut

Hoidamme renkaidesi vaihdot, tasapainotukset, paikkaukset ja säilytyksen rengashotellissa.

Tarjoamme myös edullista rahoitusta renkaiden hankintaan Rengasmarket Tilillä.

EtusivuPalvelut

Renkaanvaihto

Anna ammattilaisen vaihtaa renkaasi – hoida renkaiden vaihto helposti hyvien kulkuyhteyksien varrella Maskussa, nopealla ja ammattitaitoisella palvelulla.

renkaanvaihto
Rengasmarket Palvelut

Työhinnasto

Täältä löydät mm. renkaiden vannetyön, tasapainotuksen ja korjauksen hinnat. Mikäli etsimääsi työhintaa ei löydy, ota yhteyttä myyntiimme.

Rengashotelli

Rengashotelli hyvien kulkuyhteyksien varrella hoitaa puolestasi renkaiden kausisäilytyksen helposti ja turvallisesti.

Tasapainotukset

Renkaiden tasapainotus ylläpitää autosi ohjattavuutta, vakautta, suorituskykyä, tehokkuutta, turvallisuutta, ajamisen mukavuutta ja jopa nopeusmittarin tarkkuutta. Tasapainotus kannattaa tehdä aina renkaiden vaihdon yhteydessä.

renkaan tasapainotus

Renkaan paikkaus

Kun renkaasi kaipaavat paikkaamista, hoidamme paikkauksen alusta loppuun tarkkuudella ja ammattiaidolla.

Rengaspainevalvonta / TPMS

TPMS-järjestelmän tarkoitus on nimensä mukaan seurata rengaspaineita. Kunnossa oleva järjestelmä ilmoittaa kuljettajalle, jos jonkin renkaan paine yllättäen vähenee. Tällöin kuljettaja voi turvallisesti pysähtyä ajoissa ja esimerkiksi vaihtaa renkaan.

Osta uudet renkaat nyt, saat joustavasti maksuaikaa

Ostaessasi renkaat Rengasmarket Tilillä, voit valita juuri sinulle sopivan maksuvaihtoehdon. Maksat laskun joko kokonaan kerralla tai sinulle sopivissa erissä. Rengasmarketin rahoituspalvelun tarjoaa Resurs.

Renkaiden kotiinkuljetus

Asiakkaalla on mahdollisuus ostaessaan uuden rengassarjan hyödyntää kotiinkuljetuspalveluamme. Noudamme vanhat ja palautamme uudet renkaat vanteille asennettuna sekä tasapainotettuna ilman lisämaksua 10 km säteellä myymälästämme.