Autoilu

Rengasmarket Leasing

Rengasmarket Leasing -palvelu tarjoaa työsuhdeautoilijoille autoilun helppoutta kaikissa renkaisiin, vanteisiin ja niiden säilytyspalveluihin liittyvissä asioissa. Toimimme yhteistyössä Drivalia Lease Finland Oy:n, Secto Automotive Oy:n, Järvileasing Oy:n sekä Fleet Innovation Oy:n kanssa.

Renkaiden kausivaihdot ja säilytys

Rengasasioissa laskutus luonnistuu Rengasmarket-liikkeissä Secto Huoltokortilla. Voit vapaasti valita itsellesi parhaiten sopivan toimipisteen.

Mikäli et ole varma kuuluvatko rengaspalvelut sopimukseesi, varmistathan asian yrityksesi autovastaavalta tai asiakaspalvelusta, puh: 020 792 4300 tai asiakaspalvelu@secto.fi

Renkaiden rikkoutumisesta tai väärästä käytöstä johtuvat uusinnat eivät sisälly leasingsopimukseen.

020 792 4300
asiakaspalvelu@secto.fi

Renkaiden uusintaohje

Drivalian omistamissa ja hallinnoimissa autoissa käytetään ensisijaisesti merkkirenkaita Continental sekä Gislaved. Drivalian autojen renkaanvaihto-ohjeet perustuvat tutkittuun tietoon renkaan kulutuspinnan vaikutuksesta ajamisen turvallisuuteen.

Uusintarajat:

  • kesärenkaat ja talvirenkaat (nasta) 4 mm
  • kitkarenkaat 5 mm

Kun renkaiden vaihto on ajankohtainen, ota yhteyttä yhteistyökumppaneihin. Rengasliike tarkistaa renkaiden kunnon ja pyytää laskutusluvan Drivalialta.

0207 420 800
info@drivalia.fi

Tarkista säännöllisesti rengaspaineet

Liian alhainen rengaspaine vaikeuttaa auton hallittavuutta ja lisää vierintävastusta merkittävästi. Tarkista rengaspaineet vähintään kerran kuukaudessa kylmistä renkaista ennen pitkää ajoa. Löydät ilmanpainesuositukset eri kuormitustilanteisiin auton ohjekirjasta tai polttoaineluukusta. Muista tarkistaa säännöllisesti myös vararenkaan ilmanpaine.

Tarkkaile urasyvyyksiä

Tarkkaile renkaittesi kulumista säännöllisesti kuukausittain rengaspaineiden mittauksen yhteydessä. Voit tarkistaa urasyvyyden silmämääräisesti tai sopivalla apuvälineellä. Kesärenkaiden miniurasyvyys on lain mukaan 1,6 mm ja talvirenkaiden 3,0 mm. Turvasuositus kesärenkaille on kuitenkin vähintään 4 mm ja talvirenkaille 5 mm.