Renkaat

Premium rengasmerkeistä saatavilla mm. Continental, Nokian Tyres, Goodyear ja Michelin.

Laatu rengasmerkeistä saatavilla mm. Falken, Gislaved, Matador, Nexen ja Toyo.

Budjetti rengasmerkeistä saatavilla mm. Marshal, Sailun, Triangle, Delinte ja Mazzini.

EtusivuRenkaat

Kesärenkaat

Oikea valinta kesärenkaita valittaessa on palveleva perheyritys ja markkinoiden luotettavin tarjonta: Continental, Nokian Tyres, Matador, Pirelli, Toyo ja Sailun.

Talvirenkaat

Talvirenkaita on käytettävä 1.11.–31.3. välisenä aikana, jos sää tai keli sitä edellyttää. Vaikka talvirenkaita ei tänä päivänä tarvitse vaihtaa vain kalenterin mukaan, autoilijan tulee ennakoida, ettei talvi pääse yllättämään. Siksi ei ole sama, millä renkailla liikenteeseen lähdetään.

Tarjoamme markkinoiden luotettavimmat auton talvirenkaat, olipa haussa kitkarenkaat tai nastarenkaat. Valitse Continental, Nokian Tyres tai Falken.

Nastat vai kitkat?

Renkaiden kehittymisen ansiosta nastarenkaat ja kitkarenkaat ovat lähentyneet ominaisuuksilta toisiaan. Nasta- ja kitkarengas -vaihtoehtoja punnitessa kannattaa miettiä esimerkiksi sitä, millaisilla teillä pääsääntöisesti ajaa, kuinka paljon ajaa ja miten kokenut kuski ratissa on.

Talvirenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden tulee olla lain mukaan vähintään 3 mm. Talvirenkaiden turvasuositus lumisella ja jäisellä kelillä ajettaessa on kuitenkin vähintään 5 mm turvallisuuden maksimoimiseksi.

Turvallisuuden kannalta tärkeää on sekin, että kaikki renkaat kuluvat tasaisesti. Siksi renkaita ostettaessa ei yleensä kannata säästää ostamalla vain kahdet uudet renkaat tai käyttämällä useamman eri valmistajan renkaita sekaisin.

”1.12.2024 lähtien pelkkä M+S-merkintä ei enää riitä talvirenkaaksi. Silloin talvirenkaan tulee olla tyyppihyväksytty vaativiin talviolosuhteisiin, eli siinä tulee olla edellä oleva ”vuoristosymboli” tai talvirenkaan tulee olla nastoitettu. Myös maastokäyttöön tarkoitettu POR-merkinnällä varustettu rengas katsotaan talvirenkaaksi. O2-luokan perävaunun talvirenkaaksi hyväksytään pelkällä M+S-merkinnällä varustettu rengas 30.11.2029 asti.” Lähde: Liikenneturva

Maatalousrenkaat

Maatalousrenkaat ja asennukset vuodesta 1987. Olipa sinulla piha-/mökkitraktori tai urakoitsija useammalla laitteella, olet tervetullut palvelevaan perheyritykseen Maskuun!

Varastosta löytyy etu-, vyö-, ristikudos ja perävaunun renkaita. Meiltä laajavalikoima myös käytettyjä maatalousrenkaita. Valikoima vaihtelee vuoden aikana reilusti, eniten löytyy käytettyjä ristikudos- sekä vyörenkaita.

Tarjoamme markkinoiden luotettavimmat traktorin renkaat, valikoimaamme kuuluvat Nokian Tyres, ContinentalBKT ja Alliance.

Kuorma-auton renkaat

Palvelemme myös kuorma-autoilijoilta. Kuorma-autojen renkaita saatavilla kaikissa hintaluokissa.

Tarjoamme markkinoiden luotettavimmat kuorma-autojen renkaat, valikoimaamme kuuluvat Nokian Tyres, ContinentalFalkenMarshal ja Semperit.

Pienkoneiden renkaat

Meiltä laaja valikoima pienkoneiden renkaita, mm. mönkijät, ruohonleikkurit, lumilingot ja trukit.