Talvirenkaat Masku | Turku | Naantali | Raisio | Nousiainen | Mynämäki

Talvirenkaat

Talvirengasvalikoimasta löytyy seuraavia merkkejä:

Myös muita merkkejä saatavilla, kysy lisää puh. (02) 4320 211 tai [email protected].

Talvirenkaat - Continental

Continental

Jo perustamisestaan vuonna 1871 alkaen Continentalin tavoite on ollut yksi ja selvä: Lisätä turvallisuutta maanteillä tekemättä ajamisen mukavuutta ja nautinnollisuutta koskevia kompromisseja. Maailman ensimmäisistä kulutuspintakuvioiduista renkaista visionäärisiin Conti.eContact-renkaisiin ja autoilun turvallisuutta lisäävät innovaatiot – yli 140 vuoden ajan Continental on kehittänyt liikkumiseen ja autoiluun liittyvää osaamistaan. 

Lisätietoa Continental-renkaista löydät tästä.


Talvirenkaat - Gislaved

Gislaved

Gislaved on alun perin Ruotsin Gislavedissä perustettu yritys, jonka renkaat valmistetaan yli 100 vuoden kokemuksella. Renkaat kehitetään ja testataan Pohjolan olosuhteissa ja olosuhteisiin. Vuonna 1992 yritys siirtyi Continental-konsernin omistukseen.


Talvirenkaat - Goodyear

Goodyear

Talvirenkaat - Hankook

Hankook

Talvirenkaat - Matador

Matador

Eurooppalaista laatua, Made by Continental. Hinta-laatusuhteeltaan Matadorin renkaat ovat huippuluokkaa.


Talvirenkaat - Michelin

Michelin

Michelinin päämääränä on yhtiön perustamisesta asti ollut edistää ihmisten, tavaroiden ja palveluiden vapaata liikkuvuutta ja laajemmassa mielessä yhteiskunnan kehitystä. Tämä sitoumus, joka heijastuu kaikissa tuotteissamme – renkaissa, kartoissa ja opaskirjoissa – on kiteytetty lauseeseen “Michelin viitoittaa tietä”-.

Lisätietoa Michelinin renkaista löydät tästä.


Talvirenkaat - Nokian Tyres

Nokian Tyres

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka edistää ja helpottaa turvallista liikkumista kaikissa olosuhteissa. Laadukkaat renkaamme tarjoavat luotettavuutta, suorituskykyä ja mielenrauhaa talvimyrskystä kesäiseen rankkasateeseen.

Lisätietoa Nokian Renkaista löydät tästä.


Talvirenkaat - Triangle

Triangle
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.