Michelin X-Ice Snow

Michelinin nastaton talvirengas

Kestävää ja turvallista liikkuvuutta pohjoisen talveen. MICHELIN X-Ice Snow -talvirengas tarjoaa kestävää turvallisuutta Flex-Ice 2.0 -kumiseoksen ja MICHELIN EverWinterGrip -kumiteknologian ansiosta.

Kuvaus
Erinomainen ja kestävä jarrutuskyky jäällä

MICHELIN X-Ice Snow -talvirengas tarjoaa kestävää turvallisuutta Flex-Ice 2.0 -kumiseoksen ja MICHELIN EverWinterGrip -kumiteknologian ansiosta. Tuloksena on erinomainen jarrutusteho jäällä jopa 3 talven jälkeen. Teknologia muodostaa mikrokarheutta renkaan pinnalle, mikä parantaa vetotehoa lumella ja jäällä. Näin rengas säilyttää hyvän suorituskykynsä käyttöikänsä loppuun asti.


Parempi lumipito, joka takaa hyvän etenemiskyvyn renkaan koko käyttöiän ajan

MICHELIN X-Ice Snow -renkaan pintakuviossa on kuvion pohjaan asti ulottuvat lamellit, jotka on suunniteltu parantamaan lumipitoa kestävän liikkuvuuden varmistamiseksi vaativissa talviolosuhteissa. Pohjoismaiseen talveen suunnitellussa ja testatussa renkaassa on lovetut ja vaihtelevan levyiset lamellit, joiden ansiosta renkaan pito kestää pitkään lumella ja jäällä. Nauti kestävästä ja turvallisesta liikkuvuudesta kaikilla talvikeleillä.


Paremmat vesiliirto-ominaisuudet ja turvallisempi ajettavuus loskassa

Nastattomassa MICHELIN X-Ice Snow -talvirenkaassa on V-kuviointi kulutuspinnassa, joka varmistaa hyvän pidon niin lumella kuin märällä tien pinnalla. Leveämpien poikittaisurien ansiosta rengas torjuu hyvin vesiliirtoa ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn sohjoisella tiellä, mikä takaa turvallisen etenemiskyvyn talvikeleillä.

EU-rengasmerkinnät
Tuotetunnus (SKU): xicesnow Osastot: , ,

Ota yhteyttä tuotteesta