Goodyear UltraGrip Ice 3

UltraGrip Ice 3 tulee myyntiin syksyllä 2023.

Rengas on kehitetty erityisesti pohjoismaisten markkinoiden ainutlaatuisiin ja vaativiin olosuhteisiin ja se on osa Goodyearin kaikkien aikojen kattavimpaa talvirengasvalikoimaa.

Kuvaus

Renkaassa on käytetty uusimpia teknologioita, jotka nostavat sen suorituskyvyn seuraavalle tasolle. Erikoisominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu täydellisesti monenlaisille autoille, kuten tehokkaille ja painaville katumaastureille sekä sähköautoille.

Ice Handling+ -teknologia koostuu optimoidusta kosketusalueesta, jota on suurennettu 20 %. Se takaa erinomaisen käsiteltävyyden jäällä myös painavammille autoille.

Snow Braking -teknologia sisältää optimoidun pintakuvion, jossa on suurempi lamellitiheys ja enemmän lohkoja, minkä ansiosta pitosärmiä ja lamelleja on 21 % enemmän. Se parantaa myös jarrutustehoa lumella, myös suurella kuormalla.

Ice Grip -teknologia koostuu uudenlaisesta seoksesta, joka parantaa kosketusta jäähän. Se on 35 % pehmeämpää erittäin alhaisissa lämpötiloissa kuin edeltäjänsä. Tämän ansiosta se pysyy joustavana ja takaa erinomaisen pidon myös äärimmäisen kylmissä olosuhteissa.

EU-rengasmerkinnät
Tuotetunnus (SKU): ultragripice3 Osastot: , ,

Ota yhteyttä tuotteesta