Continental IceContact 3

Continental IceContact 3

Talviajon uusi ulottuvuus.

Täysin uudenlainen nastarengas – henkilöautoihin ja SUV:hin

Fantastinen pito jäällä – vallankumoukselliseen talviajokokemukseen.

Huomattavasti paremmat käsittelyominaisuudet märillä, loskaisilla ja lumisilla teillä. 

Maksimaalinen suorituskyky renkaan koko elinkaaren ajan.

17” ja isommat vallankumouksellisella ContiFlexStud™ -teknologialla.

Fantastinen jääpito – vallankumoukselliseen talviajokokemukseen.

IceContact™ 3:n ainutlaatuinen nastakonsepti tuo uuden ulottuvuuden talviajoon. Kahden nastatyypin yhdistelmä ja niiden innovatiivinen sijoittelu tarjoavat vertaansa vailla olevat pito-ominaisuudet,  äärimmäisen turvalliset käsittelyominaisuudet sekä lyhyemmät jarrutusmatkat. 

Huomattavasti paremmat käsittelyominaisuudet märillä, loskaisilla ja lumisilla teillä. 

Kehittynyt uran kuviointi johtaa vettä ja loskaa pois kulutuspinnan keskiosasta, aikaansaaden täydellisen kontaktin tiehen, ja vähentäen näin vesi- ja loskaliirron riskejä.

Maksimaalinen suorituskyky renkaan koko elinkaaren ajan.

Continentalin pitkä kokemus nastarenkaiden kehityksessä on johtanut ainutlaatuiseen ja patentoituun nastojen kiinnitystapaan. Kiinnitysprosessin ansioista renkaan suorityskyky ja turvallisuus on maksimaalisella tasolla renkaan koko elinkaaren ajan. 


ContiFlexStud™ :n ominaisuudet IceContact™ 3:ssa (17” ja isommat vallankumouksellisella ContiFlexStud™ -teknologialla)

Erinomainen pito jäällä.

Tienpintaa mukailevan nastan joustavan kumirungon ansiosta kovametallipiikki tunkeutuu jäähän paremmin. Tämän tuloksena auton voimansiirto kasvaa ja pito jäällä paranee merkittävästi, jopa 7 prosenttia.

Hiljaisempi ajomukavuus.

Perinteisillä nastarenkailla ajettaessa kuuluu aina paljon ääntä. Se voi vähentää sekä sinun, että matkustajiesi ajomukavuutta. Kun käytössä on ContiFlexStud™, nastojen aikaansaamat auton sisäiset melutasot laskevat. Nastarungon kehittyneen kumikotelon ansiosta tienpintaan hankautuu vähemmän metallia – jolloin myös ääni vaimenee. Voimme hyvillä mielin sanoa, että luvassa on mukavin nastarenkailla ajo, minkä olet koskaan kokenut.

Kuluttaa vähemmän tietä.

Uuden ContiFlexStud™-nastan ulkoinen kumirunko mukailee tienpintaa. Tämä on mullistava tekijä, sillä tienpinta ei ole koskaan täysin tasainen; muut nastatyypit runtelevat päällystettyä tietä ja vaurioittavat sitä. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että ContiFlexStud™-nastojen kumirunko aiheuttaa vähemmän tienpinnan kulumia, sillä ne vaimentavat metallipiikin vaikutukset jo alkukättelyssä. Testimme osoittavat, että tien kuluminen vähenee jopa 20 prosenttia.

Pidempikestoinen suorituskyky koko käyttöiän ajan.

ContiFlexStud™-nastojen radikaali uusi muoto tarjoaa vielä yhden edun: erinomainen kulumistehokkuus, joka vastaa renkaan täyttä käyttöikää. Nastan kumirunko kuluu samaa vauhtia renkaan kulutuspinnan kanssa. Tämän ansiosta nasta säilyttää piikin tehokkuuden, mikä tarjoaa paremman ajoturvallisuuden renkaan koko käyttöiän ajan