Nokian Tyres Hakka Van

Kestävää ja tuvallisuutta ja mukavuuutta

Nokian Tyres Hakka Van on tukeva ja kestävä kesärengas pohjoisen teillä navigoiville ahkerille ammattilaisille ja huolettomille lomailijoille. Kovaan ja monipuoliseen käyttöön kehitetty Nokian Tyres Hakka Van on tarkka ja vakaa ajaa, helppo hallita märillä teillä ja kestävä vaativassa maastossa. Renkaan matala vierintävastus tuo polttoainesäästöjä ja vähentää haitallisia ympäristöpäästöjä.

Kuvaus
VAKAA, TURVALLINEN JA MIELLYTTÄVÄ – KEVÄÄSTÄ SYKSYYN

Epätasainen ja karkea tienpinta sekä nopeasti muuttuvat sääolosuhteet ovat tyypillisiä Pohjolassa, ja ne vaativat renkaalta tiettyjä ominaisuuksia. Nokian Hakka Vanin turvallisuusominaisuudet takaa Hakka Van Hybrid -kumiseos, joka on hienosäädetty vaativia olosuhteita varten. Erittäin tehokkasti viiltoja vastustava, moderni yhdiste takaa poikkeuksellisen hyvän märkäpidon, ja Nokian Hakka Van pysähtyykin nopeasti myös sateen kastelemilla teillä. Renkaan kumiseos toimii luotettavasti eri lämpötiloissa, sopeutuu lämpötilan vaihteluihin, sietää kovaa kulutusta ja lisäksi takaa polttoainetehokkuuden.


KESTÄVYYTTÄ JA TEHOKKUUTTA AMMATTILAISILLE

Pakettiautot ja matkailuautot vaativat paljon renkailta. Ajoneuvot ovat painavia, ja niitä ajetaan tavallisesti täyteen kuormattuina huonokuntoisilla tienpinnoilla ja kuoppaisilla sorateillä. Tasapainoinen käsittely ja huippuluokan kestävyys helpottavat ahkerien ammattilaisten elämää. Uuden renkaamme kestävyyden maksimoivat rungon tukeva rakenne, vahva, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumiseos sekä Nokian Renkaiden ainutlaatuinen Aramid Sidewall -teknologia, joka suojaa iskuilta ja viilloilta.


TURVALLISUUTTA JA AJOMUKAVUUTTA MATKAAJILLE

Vaihtelevat kesäolosuhteet voivat olla haastavia kuljettajille. Nokian Hakka Van on ketterä ja vaivaton kumppani keväästä syksyyn, soralla ja asfaltilla, niin sateessa kuin auringonpaisteessa. Lukuisat tietokonemallinnukset ja tuhansien kilometrien testaus todellisissa olosuhteissa auttoivat meitä kehittämään uusia, huipputeknisiä ratkaisuja kumiseokseen, kulutuspinnan malliin ja renkaan rakenteeseen. Ne varmistavat Nokian Hakka Vanin kestävän turvallisuuden, polttoainetehokkuuden ja ajomukavuuden. Nokian Hakka Van vastaa pohjoisen kuljettajien tarpeisiin.


EU-rengasmerkinnät
Polttoainetehokkuus: C, D
Märkäpito: B
Vierintämelu (dB): 71
Meluarvo: B
Tuotetunnus (SKU): hakkavan Osastot: ,

Ota yhteyttä tuotteesta