Nokian Tyres Hakka Truck Trailer

Varmuutta kaikilla teillä ja joka säällä – perävaunun rengas vaativimpiin kuljetuksiin.

Kuormien ollessa raskaita ja tieolosuhteiden vaihdellessa, jokaisen akselipaikan renkaalla on merkitystä. Painava perävaunu vaikuttaa koko yhdistelmän ajettavuuteen, jolloin perävaunun renkaiden pito, vakaus ja luotettavuus ovat ehdottomia vaatimuksia. Nokian Tyres Hakka Truck Trailer on premium-luokan jokasään rengas, joka tarjoaa turvallisia, ympäristöystävällisiä ja taloudellisia kilometrejä vaarallisten aineiden (ADR), nesteiden tai massatavarankuljetuksiin – myös haastavimmissa tie- ja keliolosuhteissa

Kuvaus

ENEMMÄN KILOMETREJÄ, VÄHEMMÄN KUSTANNUKSIA

Laaturengas kestää ajossa pidempään. Uusi kumiseos, olkapään vahva rakenne ja pääurien kivenpoistajat mahdollistavat vaikuttavan pitkän käyttöiän ja matalammat kokonaiskustannukset.

KEVYESTI RULLAAVAA TEHOKKUUTTA, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTTÄ  JA MUKAVUUTTA

Matalan vierintävastuksen ansiosta Hakka Truck Trailer -perävaunurengas säästää polttoainetta joka kilometrillä. Se myös rullaa viileämpänä ja äänettömämmin, jolloin ajaminen on mukavampaa ja täyttää tiukimmatkin määräykset.

ERINOMAINEN PITO TUO VARMUUTTA KAIKKIIN KELEIHIN

Hyvä talvipito tuo varmuutta ajamiseen huonommillakin teillä. Avoin pintakuvio ja tiheä lamellointi pitävät perävaunusi hallinnassa myös jäällä ja polanteella.

YHTEENSOPIVA NOKTOP-PINNOITE SÄÄSTÄÄ RAHAA JA YMPÄRISTÖÄ

Noktop-pinnoitusprosessi auttaa pienentämään niin rengaskuluja kuin ympäristön kuormitustakin. Yhteensopiva Nokian Tyres Noktop Hakka Trailer -pinnoite säilyttää kaikki Nokian Tyres Hakka Truck Trailer -renkaan parhaat ominaisuudet myös toiselle kierrokselle.

Lisätietoa renkaasta löydät tästä.

Tuotetunnus (SKU): hakkatrucktrailer Osastot: , ,

Ota yhteyttä tuotteesta