Nokian Tyres Hakka Black 3

Viileää hallintaa

Uusi Nokian Tyres Hakka Black 3 vakuuttaa täsmällisellä ajotuntumalla, ensiluokkaisella pidolla ja alhaisella äänitasolla. Nauti varmasta pidosta jyrkissä kaarteissa, kuumalla asvaltilla ja märällä tiellä piiskaavan sateen jälkeen. Tunne ja aisti alhainen äänitaso. Märkäpito on EU-merkkinnän parhaassa A-luokassa. Hakka Black 3 on suunniteltu urheilullisiin ja suorituskykyisiin henkilöautoihin. Se sopii erinomaisesti myös sähköautoihin ja hybrideihin.

Kuvaus

NAUTI HALLINNAN TUNTEESTA

Uudet Hakka Black 3 -kesärenkaat tarjoavat vakaata hallintaa ja loogisen ohjaustuntuman, jotka näyttäytyvät ennennäkemättömänä hallinnan tunteena, nopeina ohjausliikkeinä ja ajamisen helppoutena. Dynamic Grip 3.0 -konsepti on Hakka Black 3:n innovaatioiden ytimessä. Kuviopalat ja urat ovat funktionaalista, skandinaavista muotoilua ja yhdessä uuden, huipputeknisen kumisekoituksen kanssa ne tarjoavat erinomaista pitoa ja ajotuntumaa. Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys on huomioitu renkaan elinkaaren jokaisessa vaiheessa, sillä Hakka Black 3 säilyttää ominaisuutensa myös kuluneena


TURVALLINEN KUMPPANI KEVÄÄSTÄ SYKSYYN

Nopeasti vaihtelevat kesäkelit ja epätasaiset tienpinnat asettavat haasteita autoilijalle. Uusi Hakka Black 3 -kesärengas taitaa kaikki pohjoisen kesän ulottuvuudet keväästä syksyyn. Uuden sukupolven Adaptive Control -kumisekoitus takaa turvallisuuden äärimmäisissä olosuhteissa ja mukautuu tarkasti lämpötilamuutoksiin. Keskialueen ripoihin muotoillut salamaurat varastoivat vettä ja kiihdyttävät sen virtausta. Innovaatio torjuu vaarallista vesiliirtoa äkillisissä sadekuuroissa. 


HILJAINEN JA MIELLYTTÄVÄ JOPA KARKEILLA TEILLÄ

Lisääntynyt ajomukavuus on Hakka -kesärengasperheen tyypillinen ominaisuus. Silent MultiZone -designin palakuviointi renkaan ulko- ja sisäolkapäällä ja keskialueella takaa miellyttävän äänitason. Se takaa äänitason, joka on huomattavasti, jopa 1 dB, alhaisempi tasaisella asfaltilla verrattuna Hakka Black 2 -renkaaseen ja myös alhaisempi kuin kilpailijoiden premium-renkailla. Äänitaso on merkkittävästi alhaisempi karkealla asfaltilla ja kuoppaisilla teillä.


EU-rengasmerkinnät
Polttoainetehokkuus: C, D
Märkäpito: A
Vierintämelu (dB): 70, 71
Meluarvo: B
Tuotetunnus (SKU): HBJlbWl1bUNvbnRhY3QgNEw Osastot: ,

Ota yhteyttä tuotteesta