Nokian Tyres Hakka Black 3 SUV

Kestävää ja viileää hallintaa

Nokian Tyres Hakka® Black 3 SUV tuo hallittua vakautta ja urheilullista suorituskykyä suurempiin katumaastureihin. Ohjaustuntuma on täsmällinen ja nopea painavallakin kuormalla. Nauti varmasta pidosta jyrkissä kaarteissa, kuumalla asvaltilla ja märällä tiellä piiskaavan sateen jälkeen. Tunne ja aisti alhainen äänitaso.

Kuvaus

NAUTI VAKAASTA JA LUOTETTAVASTA AJOTUNTUMASTA

Katumaastureille suunniteltu Nokian Tyres Hakka Black 3 SUV -kesärengas on vakaa ja luotettava korkeillakin nopeuksilla ja yllättävissä tilanteissa. Dynamic Grip 3.0 -konseptissa yhdistyy urien ja palakuvioinnin tietokoneoptimoitu design sekä Adaptive Control -kumisekoitus, joka takaa ainutlaatuisen pidon vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas tarjoaa erinomaisen pidon, reagoi välittömästi ohjausliikkeisiin ja mukautuu tienpinnan epätasaisuuksiin. Optimaalinen tiekontakti maksimoi ajomukavuuden ja renkaan kestävyyden.


TURVALLINEN KUMPPANI KEVÄÄSTÄ SYKSYYN

Adaptive Control -kumiseos. Uuden sukupolven kumisekoitus takaa turvallisuuden äärimmäisissä olosuhteissa ja mukautuu tarkasti lämpötilamuutoksiin. Kumiseos pysyy joustavana lämpötilojen laskiessa, mikä parantaa pitoa erityisesti kevään ja syksyn viileinä päivinä. Laadukkaiden kumiyhdisteiden ansiosta rengas kuluu tasaisesti säilyttäen hyvät ominaisuudet koko käyttöikänsä.


SINUN AJOMUKAVUUTTASI VARTEN

Silent MultiZone -design. Sisä- ja ulko-olkapäällä sekä keskialueella olevien kuviopalojen muoto ja toistuvuus renkaan kehällä on tarkasti optimoitu. Muotoilu poistaa häiritsevän melun, mikä tekee ajamisesta miellyttävää ja aiempaa hiljaisempaa varsinkin karkealla asvaltilla. Palajako varmistaa myös tasaisen kulumismuodon. 


PITOA JA KESTÄVYYTTÄ

Vakaa ajotuntuma ja erinomainen pito ovat erityisen tärkeitä ominaisuuksia katumaastureiden kuljettajille. SUV-renkaiden tulee olla tarpeeksi vahvoja pitääkseen korkeat, ja painavat ajoneuvot vakaana. Vankka kaksinkertainen runkorakenne yhdistettynä erikoisvahvaan Aramid Sidewalls -sivupintaan varmistaa, että rengas kestää paremmin matkanteossa sattuvia iskuja ja viiltoja.


EU-rengasmerkinnät
Polttoainetehokkuus: C, D
Märkäpito: A
Vierintämelu (dB): 70, 71
Meluarvo: B
Tuotetunnus (SKU): hakkablack3suv Osastot: ,

Ota yhteyttä tuotteesta