Nokian Tyres Ground King

Suorituskykyä maastoon ja tielle

Ripeät maantiekuljetukset ja siirtymät työmaiden välillä ovat olennainen osa traktoriurakointia. Tehokkaan tiekäytön lisäksi voimaa ja sujuvaa liikkuvuutta tarvitaan myös maastossa, pelloilla ja työmailla. Nokian Ground King -rengas vastaa molempiin tarpeisiin, ja siten tukee työkoneiden monipuolisuutta erinomaisesti.

Kuvaus

Pitoa maastossa, mukavuutta tiekäytössä

Nokian Ground King -renkaassa on hyödynnetty Hybrilug™-teknologiaa, jossa yhdistyvät ripa- ja palakuvioiden parhaat ominaisuudet. Sama rengas tarjoaa pitoa maastossa kuin maastossa sekä ajomukavuutta ja tarkkaa ohjaustuntumaa tiekäytössä.

Pitkäikäistä suorituskykyä

Nokian Ground King -renkaan kulutuspintakuvio on korkealaatuista ja erittäin hyvin kulutusta kestävää kumiseosta, ja sillä on tavanomaista vetokuviota suurempi kosketuspinta-ala maahan. Tämän ansiosta renkaan käyttöikä on poikkeavan pitkä – runsaassakin tiekäytössä.

Kantavuutta moneen käyttöön

Ripa- ja palarenkaan parhaiden ominaisuuksien yhdistämisen lisäksi Nokian Ground King -renkaalla on myös huippuluokan kantavuus. Kyky siirtää raskaampia kuormia ja käyttää raskaampia lisälaitteita laajentavat työkoneiden käyttömahdollisuuksia entisestään.

Lisätietoa renkaasta löydät tästä.

 

Tuotetunnus (SKU): groundking Osastot: , ,

Ota yhteyttä tuotteesta