Continental UltraContact NXT

  • Koe Continentalin kestävin rengas, jossa on jopa 65 %* kierrätettyä ja uusiutuvaa materiaalia.
  • Nauti erinomaisesta kilometrimäärästä hyväksi todetun Yellow Chili -yhdisteen ansiosta.
  • Voit luottaa turvalliseen, tehokkaaseen ja mukavaan kyytiin.
Kuvaus

Kierrätetyn ja uusiutuvan materiaalin suuri osuus

UltraContact NXT on koostumukseltaan kierrätettyjä, uusiutuvia ja sertifioituja materiaaleja, ja se takaa tinkimättömän turvallisuuden ja suorituskyvyn. NXT:n seoksessa ja rakenteessa on optimaalinen sekoitus luonnonkumia, riisinkuorien tuhkasta peräisin olevaa silikaattia, kierrätettyä PET:tä sekä terästä ja paljon muuta.


Erittäin pitkäkestoinen ajomukavuus

Nauti ajokokemuksestasi tukeutumalla kestävään ja pitkäikäiseen renkaaseen. Yellow Chili -seoksemme ja harmonisoidun kulutuspintakuvion ansiosta UltraContact NXT tarjoaa sinulle erittäin korkean kilometrimäärän ja tasapainoisen ajokokemuksen.


Erinomainen suorituskyky matkaasi varten

EU-rengasmerkintä on kaikille UltraContact NXT -renkaan kokoluokille kolminkertainen A-luokitus, joka perustuu ainutlaatuiseen vaimentavaan kuvioon ja huippuluokan runkorakenteeseen. Tämä mahdollistaa parhaan EU-rengasmerkinnän vierintävastuksen, märkäjarrutuksen ja vierintämelun osalta. Luota UltraContact NXT:hen, sillä se takaa turvallisen ja kestävän ajomatkan.


Valmiina sähköiseen liikkuvuuteen

EV-yhteensopivuusmerkkimme vahvistaa, että rengas täyttää sekä sähköautojen että poltto- tai hybridimoottorilla varustettujen autojen vaatimukset.

EU-rengasmerkinnät
Polttoainetehokkuus: A
Märkäpito: A
Vierintämelu (dB): 69, 70
Meluarvo: A
Tuotetunnus (SKU): Q29udGluZW50YWwgVWx0cmFDb250YWN0IE5YVA Osastot: ,

Ota yhteyttä tuotteesta