PremiumContact 7 kiri Tuulilasin kesärengasvertailun ykköseksi

EtusivuPremiumContact 7 kiri Tuulilasin kesärengasvertailun ykköseksi
  • Tuulilasi 03/2024 -lehden kesärengasvertailussa tutut premium-merkit kohtasivat edullisemmat haastajansa.
  • Continental PremiumContact 7 keräsi testissä korkeimmat pisteet niin märällä kuin kuivalla pinnalla.
  • Vertailutulosten mukaan ”Continental on ihan omaa luokkaansa”.

Tuulilasin vertailussa oli mukana kymmenen eri valmistajan kesärengasta eri hinta- ja laatuluokista kokoluokassa 215/55 R17. Vertailuun valikoitiin tavalliseen arkikäyttöön tarkoitettujen premium-merkkien ohella myös edullisempia vaihtoehtoja sekä yhdet AllSeason -renkaat.

Pisteitä jaettiin osa-alueilla jarrutus, kaarrepito ja ajettavuus märällä pinnalla, vesiliirto ja vesiliirto kaarteessa, jarrutus ja ajettavuus kuivalla pinnalla sekä polttoaineenkulutus, melu ja mukavuus. Testit ajettiin lokakuussa aurinkoisessa Espanjassa. Testiautoina toimivat Škoda Karoq 1.5 TSI ja Škoda Superb 2.0 TDI.

Testin kärkeen kiri Continental PremiumContact 7. Testaajien mukaan ”se on ihan oikea sporttirengas, jonka pitotaso on ihan omaa luokkaansa”. Erityiskiitosta rengas saa pysähtymisestä lyhimmällä matkalla sekä kovimmasta kaarrepidosta niin kuivalla kuin märällä pinnalla. Lisäksi Continental ”herättää kuljettajassa luottamusta yllättävissä ajotilanteissa.”

”Vaikka olemme tottuneet voittamaan rengastestejä, olemme iloisia jokaisesta testivoitoista. Tuulilasin kaltaiset laajat rengastestit osoittavat, että teemme hyvää työtä. Renkaiden valmistuksessa on aina kyse kompromisseista, mutta meille turvallisuus on aina tärkein asia”, Continentalin kesärenkaiden tuoteasiantuntija Per Linder sanoo.

——————————————————-

LEHDISTÖN YHTEYSHENKILÖT

Per Linder
Product ManagerSummer Tires, All Season Tires, Summer Van Tires
per.linder@continental.com
+46722454556

Casper Svanemose
Head of Marketing & Communications, Subregion Nordics
Casper.svanemose@continental.com
+ 45 22 30 71 31

Continental kehittää edellä käyvää teknologiaa ja palveluita ihmisten ja tavaroiden vastuulliseen ja verkottuneeseen liikkumiseen. Vuonna 1871 perustettu teknologiayritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja ajoneuvoja, koneita, liikennettä sekä kuljetuksia varten. Vuonna 2023 Continentalin liikevaihto oli 41,4 miljardia euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 200 000 työntekijää 56 maassa ja markkina-alueella.

Rengasdivisioonan rengasratkaistut tekevät liikkumisesta turvallisempaa, älykkäämpää ja kestävämpää. Continental tarjoaa laajan tuotevalikoiman henkilöautoille, hyötyajoneuvoille, erikoisajoneuvoille ja kaksipyöräisille. Yli 150-vuotias teknologiajohtajiin kuuluva yhtiö on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Vuonna 2023 myynti oli 14 miljardia euroa. Rengasdivisioona työllistää maailmanlaajuisesti yli 56 000 ihmistä, ja siihen kuuluu globaalisti 24 tuotanto- ja kehitysyksikköä.

www.continental-rengas.fi