Nokian Tyres Outpost AT

Uutuus – erinomaista pitoa kaikilla alustoilla

AT-maastorengs katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin

Uusi Nokian Tyres Outpost™ AT tarjoaa ylivoimaista pitoa kaikissa olosuhteissa, pitkän käyttöiän sekä äärimmäistä kestävyyttä ja suojaa pistoja vastaan, jotta autoilijat voivat suunnata kohti uusia maastoja, uutta lujuutta ja uusia matkoja.

Tuotetiedot

Outpost AT on katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin sopiva kesärengas, joka tarjoaa turvalliset ajo-ominaisuudet ja pitkän käyttöiän sekä teillä että maastossa. Pistonkestävyyden takaava Aramid Shield™ -teknologia ja muut Outpost AT:n ominaisuudet on suunniteltu tekemään työstä tuottavaa ja vapaa-ajasta rajoituksetonta myös haastavimmilla alustoilla.


SUUNTAA UUSIIN MAASTOIHIN

Nokian Tyres Outpost AT:n avulla autoilijat voivat huoletta ajaa minne ikinä matka viekään. Rengas turvaa on road- ja off road -elämyksiä tuomalla ylivertaista pitoa kaikissa ajo-olosuhteissa. Summit Sidewalls -sivupintarakenne ja olkapääalueen lovet tarjoavat lisäpitoa renkaan upotessa pehmeään alustaan. Syvät Canyon Cuts -urat takaavat jämäkän käsiteltävyyden haastavassa maastossa, kuten mudassa ja hiekassa.


SUUNTAA UUTEEN LUJUUTEEN

Nokian Tyres Outpost AT:n tekniset ominaisuudet suojaavat autoilijaa kaikkein haastavimmissa ympäristöissä. Aramid Shield™ -teknologia takaa renkaan äärimmäisen kestävyyden ja pistonkeston. Luotiliiveissä ja avaruusteollisuudessa käytettävä aramid-kuitu suojaa renkaan kulutuspintaa ja sivupintoja. Gravel Guard -rakenne parantaa Nokian Tyres Outpost AT:n pistonkestävyyttä.


SUUNTAA UUSILLE MATKOILLE

Nokian Tyres Outpost AT -renkaiden erinomainen kilometritulos perustuu räätälöityyn pintakuvioon, jossa on useita rengasta suojaavia ominaisuuksia. Kulutuspinnan erityisen syvät urat pidentävät renkaan käyttöikää, ja ekologisesti kestävä kumisekoitus tarjoaa nautinnollisen, tehokkaan ja vastuullisen ajokokemuksen jokaisella matkallasi.


Rengasmarket rahoitus on joustavampi tapa maksaa ostoksesi

Tarjouspyyntö:
Nokian Tyres Outpost AT

    Kysy tuotteesta:
    Nokian Tyres Outpost AT