Cordiant Snow Cross - Rengasmäki Oy / Rengasmarket Masku

Cordiant Snow Cross

Cordiant Snow Cross

Cordiant Snow Cross –renkaan optimaalinen kuvio auttaa painetta leviämään yhdenmukaisesti kosketuspinnalle, jolloin pito-ominaisuudet ovat parhaimmillaan. Sen ansiosta renkaan vakaus ja ohjattavuus lisääntyvät kiihdytyksen sekä ohjaamisen aikana.

Nastarenkaassa käytetään uutta kumisekoitetta, joka tekee renkaasta pehmeämmän ja tehokkaamman kylmissä oloissa ja parantaa renkaan pitoa jäisellä, lumisella ja märällä tiellä.

Lumelle

Kulutuspinnan kuviointi lähtee säteittäin renkaan keskeltä, jolloin kuvio puristaa lumen ja veden pois kosketuspinnalta.

Jäälle

16 epäsymmetristä nastariviä on aseteltu niin, että vähintään kymmenen nastaa kerrallaan on kiinni kosketuspinnassa, mikä estää renkaan liukumisen. Turvallisuuden parantamiseksi talvirenkaissa on suomalaisen Scason Oy:n valmistamat ainutlaatuiset patentoidut tähden muotoiset nastat, joissa on vanadiini-karbidi-ydin. Nastan kiinnittämisessä käytetään kahden pinnan kiinnitystä ja erityistä ankkurointia.

Sateelle

Renkaassa on myös hyvä pito suojasäällä: pienten rakojen verkosto poistaa vesikalvon renkaan ja tien väliltä. Kun vesi tai loska siirtyy pois kosketuspinnalta, on renkaan pito täydellinen.