Nokian Tyres kesärenkaat tarjoukset

Nokian Tyres Hakka-perhe

Tiet ja kelit vaihtuvat. Pohjoisen kesän haasteisiin suunnitelluilla Nokian Tyres Hakka -kesärenkailla ajat turvallisesti kaikissa olosuhteissa. Kaikki tämän sivun Nokian Tyres kesärenkaat heti varastosta. Mikäli etsimääsi rengasta ei löydy, pyydä tarjous: [email protected]

Hakka Green 3 – turvallinen ja tasapainoinen meno sadesäässä sekä säästöt polttoainekuluissa lisäävät ajokilometrien nautinnollisuutta.

Hakka Blue 3 – siinä on yhdistetty taidokkaasti märkien teiden turvallisuus sekä luotettava ja hiljainen vierintä.

Hakka Black 2 – äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus pääsevät oikeuksiinsa uraisilla teillä ja nopeissa kaistanvaihdoissa.

Outpost AT – tarjoaa ylivoimaista pitoa kaikissa olosuhteissa, pitkän käyttöiän sekä äärimmäistä kestävyyttä ja suojaa pistoja vastaan, jotta autoilijat voivat suunnata kohti uusia maastoja, uutta lujuutta ja uusia matkoja.

Hakka Van – kovaan ja monipuoliseen käyttöön kehitetty Hakka Van on tarkka ja vakaa ajaa, helppo hallita märillä teillä ja kestävä vaativassa maastossa.

Rengasmarket-rahoitus on fiksu ja vaivaton tapa rahoittaa uuden kesärengaspaketin oston.

Kysy lisää rahoituksesta

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olethan yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).